Испанският директор на Ботев: Много е важно да запазим мястото си в лигата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
17:00 / 11.03.2021
3367
"Благодаря на всички, че дойдохте на рождения ден на клуба. Щастлив съм да бъда тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона. Донесохме им торта, за да покажем колко важна за нас е тяхната работа и колко е важно  за нашия клуб отново да играем тук пред нашите фенове". Това заяви испанският шеф в Ботев Даниел Сереидо в едно от малкото си изявления пред медиите днес.

"Работим за бъдещото на Ботев. Работим да стабилизираме клуба икономически. Много е важно за клуба да запази мястото си в efbet Лига. Взехме точка от Левски на Герена за първи път от 24 години и играхме добре. Вижда се подобряване в играта. Сега работим по структурата, за да се подобри финансовото състояние на клуба през следващите години. Няма да правим революция. Имаме нужда от няколко човека, които да се се присъединят към екипа ни, за да подпомагат работата със спонсорите, с медиите...", каза още Сереидо, цитиран от Спортал.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).