Валентич: Много съм горд с моя отбор, ще ставаме още по-добри!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
19:06 / 07.03.2021
5110
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич логично остана много доволен от представянето на своите футболисти, след като тимът му завърши 2:2 при гостуването на Левски.

Ето какво заяви босненският специалист след края на двубоя на стадион "Георги Аспарухов":

Тежък мач, имайки предвид, че играхме 120 минути срещу ЦСКА 1948 за Купата. Работихме най-вече върху физическото и психологическото възстановяване на отбора. Знам, че на този стадион не сме побеждавали от 24 години, но съм много горд от показаното на терена днес. Видях отбор, който искаше да спечели и който не се страхуваше от съперника на неговия терен. Видях моя отбор да играе бързо и агресивно.

През първото полувреме имахме определени проблеми на левия фланг. След първия ни гол контролирахме играта и имахме няколко положения. За съжаление дойдоха грешките на младостта в нашия отбор - загубихме някои топки и те ни наказаха.

През второто полувреме сменихме схемата и Левски имаше повече проблеми. С всяка една изминала минута играехме все по-добре, отбелязахме гол и заслужено спечелихме една точка. Най-важното е, че моят отбор показа, че не се предава и играхме до последната минута, опитвайки се да спечелим мача. Ще ставаме все по-добри и по-добри. Много се радвам да видя възпитаниците на нашата школа, които днес играха срещу Левски. Искаме да им даваме шанс и да се интегрират в отбора.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).