Днес е много важен ден за Ботев! Ще стане ли Антон Зингаревич собственик на клуба?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (24)
13:32 / 05.03.2021
9238
Днес е много важен ден за бъдещето на ПФК Ботев. Както Plovdiv24.bg нееднократно информира читателите си, тази вечер от 19 часа започва извънредното общо събрание на Сдружение ПФК Ботев, което ще се проведе онлайн посредством платформата за конферентни срещи ZOOM.

Точка 1 от дневния ред гласи "Вземане на решение за разпореждане с имущество на Сдружението". Очаква се членовете да гласуват 99 процента от клубните акции да бъдат прехвърлени на руския бизнесмен Антон Зингаревич.

Самото решение бе взето отдавна, но днес просто трябва да се официализира. Сдружение ПФК Ботев притежава в момента 100 процента от акциите, след като успя да закупи 39-те процента на ТЦ-ИМЕ.

Втората точка от дневния ред на събранието гласи "Вземане на решение за становището на Сдружението и указване на представителя му как да гласува по всяка една точка от дневния ред на следващото Общо събрание на АД ПФК Ботев", а третата е "Разни".


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).