Цесекарче обяви отбора си за по-качествен от Локо Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
21:19 / 02.03.2021
7296
Направилият много силен мач за ЦСКА срещу Черно море Георги Йомов говори пред медиите след успеха над варненци. Йомов отбеляза, че в отбора е нямало напрежение след загубата от Лудогорец и се радва на добрата игра на отбора, показана срещу "моряците".

"Най-вече съм доволен от представянето на отбора. Щастлив съм, че отбелязах два гола, както и за перфектната игра от целия отбор", започна Йомов.

"Не бих казал за Разград, че сме били неузнаваеми. Лошо влязохме в мача, но както каза треньорът, второто полувреме показахме по-добра игра. Нямаше напрежение в отбора. Всеки мач за нас е еднакъв, излизаме на 100% и показваме най-доброто от себе си.

Очаквам с Локомотив Пловдив тежък мач, тъй като може би са запознати с нашата игра. Ако играем както днес и сме толкова мобилизирани, няма от какво да се притесняваме, защото сме по-качествен отбор от тях", завърши Йомов.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).