Шефът на съдиите: Умишлено пратихме млад рефер да свири Локо - Етър

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:00 / 02.03.2021
3107
Председателят на съдийската комисия Костадин Гергинов направи интересно изказване днес, коментирайки грешките, които допускат напоследък елитните рефери. Гергинов уточни, че комисията подкрепя Никола Попов, който първо отсъди дузпа за ЦСКА 1948 в двубоя срещу Левски, а след това промени решението си.

Шефът обясни също така защо бе пратен младият съдия Димо Димов да свири двубоя между Локо (Пд) и Етър, завършил 1:1 на Лаута.

"Искам да ви кажа, че на семинара, който се проведе в Пловдив, съдиите нямаха проблеми при покриването на теста, както физическия, така и теоретичния. Нито един отбор не трябва да бъде ощетяван от съдиите. Това е нашето обръщение, което направихме на семинара, както и лично до съдиите, пуснахме и декларация на сайта на БФС. Опитни съдии, съдии международни, допускат глупави грешки, както и млади момчета, на които гласуваме доверие. Какъв мач да изберем на един млад съдия, освен такъв подобен като Локомотив Пловдив – Етър. Единият отбор се бори за първите места, другият е на последното място", заяви днес Коце Гергинов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).