Новият в Ботев: Справям се еднакво добре както в атака, така и в защита

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
10:36 / 24.02.2021
4130
Най-новото попълнение на Ботев (Пд) Анвар Елионуси направи първото си изявление, след като вчера официално подписа договор с "жълто-черните".

"Чувствам се много добре, когато играя вдясно. Справям се еднакво добре, както в атака, така и в защита", започна Елионуси пред gong.bg. Както е известно, Анвар е брат на звездата на Селтик - Мохамед Елионуси. На въпрос поддържа ли връзка със своя брат на тема футбол, той отговори: "Разбира се, че да. Говоря с него за всичко, както и за футболните неща. Старая се да се поучавам от него и редовно получавам съвети от брат си", коментира младият флангови футболист.

Амбициите ми в Ботев са да помогна на отбора да печели всеки един мач. От това, което видях, забелязах, че клубът е с добър, с фантастични фенове и нямам търпение да заиграя за "канарчетата", допълни още Анвар Елионуси.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).