Уртадо чака работна виза, шансовете да играе срещу Етър са малки

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:06 / 22.02.2021
2516
Най-новото попълнение в Локомотив (Пловдив) - Паоло Уртадо, може да бъде картотекиран в БФС още за предстоящия двубой с Етър, който е в петък от 17,30 часа на Лаута. Ръководството на черно-белите вече е задействало процедурата по изваждането на работна виза на перуанския нападател.

Шансовете на Уртадо да се появи на терена обаче изглеждат минимални. Според треньора на Локо Александър Тунчев ще са нужни поне 2 седмици, докато новото попълнение подобри функционалното си състояние.

"Хубаво е, че той вече е при нас. Гледахме доста варианти през зимата, но мисля, че сега се подсилваме с наистина качествен играч. Ще му трябват около две седмици, за да свикне с нас и да подобри функционалното си състояние. През този период трябва да се уредят и документите му", заяви Тунчев, цитиран от "Мач Телеграф".

Любопитно е, че от ПФК Локомотив не уточниха за какъв срок е подписаният договор с Паоло Уртадо. По информация на Plovdiv24.bg националът на Перу се е обвързал с "черно-белите" само до края на настоящия сезон, но в контракта обаче има клауза за удължаването му с още една година при определени условия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).