Сдружение ПФК Ботев: Кампанията доказа безграничната любов на всички жълто-черни сърца

Автор: Стойчо Генов
Коментари (33)
13:04 / 19.02.2021
6172
Кампанията "100% Ботев Пловдив" вече е към своя край. Тя е за откупуване на 39% от акциите, които в момента са собственост на обявената в несъстоятелност фирма ТЦ-ИМЕ.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса днешното съобщение на Сдружение ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти, въпреки че кампанията "100% Ботев Пловдив" все още официално не е приключила, можем да обявим, че тя е повече от успешна. Кампанията отново обедини усилията на всички ботевисти, а множеството съпътстващи я успешни инициативи за пореден път доказаха безграничната любов на всички жълто-черни сърца към Ботев Пловдив.

Точната сума, която е събрана, ще бъде обявена в понеделник след края на онлайн търга. В сумата ще бъдат добавени и приходите от последните бройки тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, които все още са налични в клубния магазин на базата.

А самата кампания ще бъде официално обявена за финализирана след придобиването на 39% от акциите на Ботев Пловдив, които са собственост на ТЦ-ИМЕ.

Благодарим и поклон!


Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).