Футболистите на Марица минаха медицински тестове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:44 / 14.08.2009
1373
Всички футболисти на Марица преминаха през пълни медицински изследвания. По време на функционалните тестове играчите бяха следени зорко от известния спортен травматолог д-р Здравко Тарълов-старши, който в момента е лекар на елитния футболен тим ОФК „Сливен" и на пловдивския колоездачен клуб „Цар Симеон 1898".

Всички състезатели показаха добри резултати по време на медицинските тестове.

Антонио Цанков продължава да тренира на облекчен режим. Атакуващият полузащитник претърпя тежка операция на коляното преди повече от пет месеца и тези дни започна леки натоварвания, след цели 5-месечно отсъствие.


Лекарският щаб на Марица продължава да лекува старата травма на младия халф Димитър Димитров-Херо. Той пропусна контролата на кършиякалии срещу аматьорския ФК Сокол в Марково, защото се възстановява от сериозно разтежение на бедрен мускул.

Както е известно шампионатът на "В" група започва на 16 август. Мачовете от първия кръг са от 18 часа, а маричани посрещат в него новака в ІІІ дивизия ФК „Димитровград 1947".

За старта на шампионата Марица ще картотекира общо 20 футболисти, от които 8 юноши от школата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).