Син на шведска легенда отказа на Ботев, не било оптимално за семейството му

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
14:31 / 10.02.2021
3421
Старши треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич обяви, че шведският национал Симон Терн няма да подпише с "канарчетата“.

"Симон смята, че не би било оптимално за семейството му да подпише с Ботев, ние го уважаваме. В моя свят семейството винаги е на първо място. Жалко, защото Симон е много добър футболист, но ако семейството не е доволно, ще бъде погрешно да подпише с нас. Няма да е добре нито за нас, нито за него“, коментира Валентич пред "Fotbollskanalen“. Треньорът на Ботев обяви, че клубът води преговори с друг шведски футболист, но не пожела да разкрие неговото име.

В Швеция свързват с трансфер в Ботев Джонатан Ринг, който е свободен агент, след като напусна Юргорден. "Работим усилено. В доста добра позиция сме, защото трансферният прозорец затваря чак на 28 февруари“, добави босненският специалист.

"Насочил съм се към привличането на шведски футболисти по различни причини. Познавам ги и ми е по-лесна комуникацията с тях. Знам как работят, каква интензивност имат. В Ботев има много технични футболисти и искаме да намерим комбинация с тактическа дисциплина от Швеция“, продължи наставникът на "канарчетата“.

"Нямаме проблеми с картотекирането на тези футболисти. Изграждаме нов отбор, нови играчи. Важно е да опознаете отбора. Отнема много време. Сезонът започва в петък. Засега се чувствам добре, приятно ми е“, каза още Азрудин Валентич, цитиран от dsport.bg.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).