Крушарски: Не съм Мая Манолова или Слави! Имам 5 лева в джоба и не ме еб***т да ме молят за пари

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
11:07 / 10.02.2021
17136
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи изключение и наруши собствената си забрана да дава медийни изявления, предаде репортер на Plovdiv24.bg. При представянето на новия спонсор на клуба бизнесменът говори в типичния си стил за забавянето на парите при черно-белите, за своя бизнес и дори намеси любимата си тема за политиката.

Ето част от това, което каза Крушарски пред камерата на Plovdiv24.bg:

Ние сме железобетонна стена. Ние си вярваме един на друг. Досега аз не съм излъгал никой, нито пък мен някой ме е излъгал. Ние сме осигурени. 500 000 лева не ни достигат на година. Сега няма да ни достигат 200 000, малко намалихме. Видяхте какво става в България и в света. Бизнесът с метеорологията ще е номер едно. Мен тепърва почват да ме търсят. Локомотив ще диша спокойно следващите 50 години.

Да, има забавяне на заплатите, но това не е фрапиращо. Това се случва, защото човекът е само един – това съм само аз. Аз разчитам на това, което ми е в джоба. Ето сега имам 5 лева. Нито съм Христо Иванов, нито съм Мая Манолова, нито съм Слави Трифонов. Там народът повече се натиска, а при мен нещо не еб***т да идват да ме молят за пари. От мен само искат.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на собственика на ПФК Локомотив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).