Коко Динев: С Христолов е невъзможно да се преговаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:19 / 13.08.2009
8575
И президентът на втородивизионния ФК "Вихрен" (Сандански) Константин Динев вдигна вчера ръце от колегата си Димитър Христолов, с когото преговаряше за закупуването на ФК "Ботев" (Пд). Тарикатът от Брягово направил разноглед безспорния любимец № 1 на фолкпевиците у нас, след като за 24 часа три пъти променил сумата, с която искал да се облажи за акциите си в жълто-черното футболно АД.

Първоначално Христолов поискал 2 милиона лева чисто за себе си, след това намалил мизата почти двойно, а вчера изненадващо вдигнал сумата четирикратно на 2 милиона евро. Освен това Христолов не представил поисканата му изчерпателна справка за точния размер на всички задължения на "Ботев". Според хора от клубната кухня техният размер вече е надхвърлил 3,5 милиона лева. "Сделка за "Ботев" няма да има. С Христолов е просто невъзможно да се преговаря. Едва ли някой е в състояние да стигне до споразумение с него", декларира Коко Динев.

Миналата седмица Димитър Христолов е преговарял и със софийски холдинг, зад който стои "Корпоративна търговска банка" АД, но и там резултатът бил нулев.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).