Испанският шеф на Ботев с първи думи след назначението си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
12:58 / 25.01.2021
8555
Ботев (Пловдив) се присъедини към семейството на Sports Innovation Alliance. "Жълто-черният“ клуб става част от огромната мрежа на SIA, която включва 26 отбора от 25 държави. Ботев привлече вниманието на SIA с клубната история и традиции, която "канарчетата“ притежават, похвалиха се от клуба.

Даниел Серехидо, изпълнителен директор на Ботев, коментира партньорството с SIA: "Ние сме много развълнувани от присъединяването към SIA. Отсега нататък клубът ще бъде фокусиран не само върху представянето в мачовете, но и върху корпоративния растеж и развитие на академията и вярва, че иновациите са начинът за постигане на спортни и бизнес цели. Ангажиране на нашите фенове и запазване на традициите на клуба живи".

Sports Innovation Alliance продължава своето разрастване с цел споделяне на идеи за изпълнение и поддържане на устойчив иновационен процес във всеки един от клубовете, участващи в алианса.

В семейството на SIA са отборите на: Селтик, Васко Да Гама, Каракас ФК, Атлетико Национал, Универсидад Католика, Пенярол, Спартак Москва, Национал, Сент-Етиен, Каляри, Уулвърхемптън, АЕК, ЛАФК, Реал Сосиедад, Легия Варшава, Ал Етихад, Расинг, Емелек, Спортинг Кристал, Дъндолк, Чиваш, Депортиво Саприса, Брюж, Серкъл Брюж, Кашима и Минаж.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).