Бруно за Крушарски: Който ме нарича предател, не разбира от футбол!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (36)
13:44 / 22.01.2021
8419
Напусналият по позорен начин Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира днес изказването на Христо Крушарски от преди два дни. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, собственикът на черно-белите обяви, че постъпката на босненеца е предателство и за него бариерата на Лаута е спусната, а порталът - брониран.

Акрапович бе предизвикан от журналисти да коментира тези думи, след като днес го наградиха за Треньор на месец декември 2020 година. Това бе първият му приз като наставник на ЦСКА-София, като преди това той има 4 награди с Локо (Пд).

"Познавам Христо Крушарски и семейството му, бях в къщата му. Не разбирам защо хората се опитват да създават толкова напрежение. Аз гледам напред в своята кариера и не дължа на никого нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде в България да работи честно. Не искам да участвам в негативни неща. Виждам голяма негативност към мен. Понякога мисля да отговоря по друг начин на тези въпроси, но не го правя", заяви Бруно Акрапович на днвешната си пресконференция.


Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).