Крушарски: Това на Бруно бе предателство! Тунчев има смелост и дупе да налага младоци!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
12:34 / 20.01.2021
4187
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде днес обширна пресконференция в столичния Пресклуб "България". Бизнесменът засегна всички възможни теми, свързани с черно-белите, както и с неговите виждания за живота и политиката.

Ето какво каза клубният шеф за избягалия треньор Акрапович и наследника му в Локо Сашо Тунчев:

Бруно е в историята. Да е жив и здрав, да продължава. Желая му щастие и успехи, но срещата с нас винаги ще му е трудна. Не врата, не бариера, а брониран портал е пуснат там. Приключена работа. Това е предателство, това не е напускане!

Радвам се на Тунчев, че намира смелост и прави това, което трябва. За 5 години не бях виждал треньор, дори и в контрола, да пуска всички младежи да играят. Това означава, че има визия, смелост, дупе. Оказа се, че има играчи при 19-годишните, но някой трябва да ги види. Бях се отчаял, че за 5 години не успяхме да извадим един човек, а сега имаме четирима.

Локомотив търси един-двама, които да са класа. Някои се почувстваха звезди, заминаха, а сега са в Индия, Пакистан и къде ли не.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).