Маркиньос искаше да спира хегемонията на Лудогорец, но се оказа излишен в Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
09:18 / 19.01.2021
4191
Ръководството на Ботев (Пд) ще трябва да приготви сериозна сума, ако иска да се раздели с Маркиньос Педросо. След като защитникът се върна от Бразилия миналата седмица, треньорът Азрудин Валентич е преценил, че няма да разчита на него.

Анализаторът на отбора е уверил треньора, че показаното от бразилеца не отговаря на заплатата, която получава. Маркиньос пък останал изненадан от решението, най-вече заради факта, че са го накарали да си дойде от Бразилия, за да му кажат, че няма да разчитат на него.

Сега предстоят важни преговори за условията, при които Маркиньос ще се раздели с Ботев, при положение че има договор за още 18 месеца, твърди "Тема спорт". Със сигурност сумата ще е сериозна.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Маркиньос ще се запомни в Ботев най-вече със смелото си изказване при пристигането си в Коматево, че целта му с жълто-черния екип е да спре хегемонията на Лудогорец.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).