Валентич: Във футбола не съм срещал по-коректен човек от Зингаревич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:17 / 08.01.2021
6602
Новият треньор на Ботев (Пд) Азрудин Валентич каза изключително любопитни неща за бъдещия собственик на "жълто-черните" Антон Зингаревич, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече е известно, босненският специалист бе начело на вторидивизионния датски клуб Фремад Амагер, който също е финансиран от руския бизнесмен.

"Когато започнах да работя с Антон Зингаревич - това беше преди две години, тогава оставих семейството си в Стокхолм и се преместих в Копенхаген. Трябва да ви кажа, че започнах да играя футбол на 6 години. Досега в цялата ми кариера на футболист, а и на треньор, не съм срещал по-коректен човек от него. Той е изключителен професионалист и е от типа победител. Мисля, че в Ботев ние се нуждаем точно от тази негова енергия. Знам, че няма да е лесно, защото ще играем срещу много добри отбори, но ние вярваме и знаем, че ще постигнем целите си", каза наставникът на Ботев.

Гледайте в прикаченото видео официалната пресконференция на ПФК Ботев!

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Спортните новини на Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).