Валентич въвежда 8-часов работен ден за "канарите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:02 / 08.01.2021
5705
Новият треньор на Ботев (Пд) Азрудин Валентич ще промени коренно тренировъчния режим на футболистите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненецът въвежда 8-часов работен ден за своите възпитаници, като засега това ще важи за предсезонната подготовка.

"Предвид обстановката с коронавируса смятаме да не ходим на лагер в чужбина, а да тренираме тук на нашата база. Основното ни задължение е да опазим футболистите. Те ще идват в 8 часа сутринта. Ще тренираме, а след това всички заедно ще обядват в нашия ресторант. Следва два часа и половина почивка и после идва втората тренировка за деня. След нейния край в съблекалнята ще има храна и плодове. Ще правим 10-минутен анализ на свършената работа и след това вече футболистите ще си отиват при семействата - около 17 часа следобед. Това ще си бъде пълен работен ден. Ако реша, че някой от играчите трябва да спи тук на базата, той ще спи тук. Но не ме разбирайте, че ще бъда нещо като полицай – аз съм треньор", заяви Валентич.

Гледайте в прикаченото видео официалната пресконференция на ПФК Ботев!

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Спортните новини на Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).