Новият треньор на Ботев: Тук съм, за да придвижим отбора в челото на класирането

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
14:14 / 08.01.2021
7340
ПФК Ботев (Пд) представи днес официално новия спортно-технически щаб на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg

За треньор на жълто-черните е назначен босненецът Азрудин Валентич, а негов първи помощник ще е Кристиян Тиритиело. Той ще изпълнява и ролята на анализатор.

Също така бяха представени и трима нови футболисти - Кевин Янсон, Реда Рабей и Марио Младеновски, за които Plovdiv24.bg още вчера информира читателите си.

"Семеен съм, имам двама синове. Със съпругата ми сме заедно от 20 години. Роден съм в Югославия, босненец съм. Сега пристигам от Швеция – там започна кариерата ми на треньор. Прекарах там доста години, а от миналата година съм в Дания", започна представянето си Азрудин Валентич.

"Много хора в Скандинавия биха се изненадали за преместването ми в Ботев. За мен обаче това не бе трудно след 18 години в Скандинавия. Позната ми е балканската култура и семейството ми лесно реши да се премести тук. Всички знаят какво е Ботев Пловдив – прекрасен клуб, който, до колкото знам, е най-старият в България. Ако погледнем класирането, ще кажем, че основната ни цел е да печелим точки и от следващия сезон да сме сред водещите отбори в България. Аз съм дошъл, за да мога заедно с целия екип и нашите привърженици да придвижим Ботев Пловдив в челото на класирането", каза още новият треньор на "канарите".

Гледайте в прикаченото видео официалната пресконференция на ПФК Ботев!

Plovdiv24.bg излъчи на живо брифинга. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Спортните новини на Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).