Аспарухов се отказа и заяви: Трябва да си луд, за да поемеш Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 05.08.2009
4925
Бившият треньор на Беласица Ивайло Аспарухов отказа за поеме треньорския пост в Ботев (Пловдив), който му бе предложен по-рано днес от президента Димитър Христолов. Аспарухов проведе няколко разговори с клубния шеф и накрая реши да не поема „канарчетата".

„Трябва да си луд човек , за да поемеш Ботев (Пловдив) в този момент. Обстановката в отбора е ненормална за работа. Феновете са във война с президента. Не искам да се повтаря случаят с Беласица, защото това не е театър, а футбол. Феновете пък най-често са 12-ият играч за отбора. За това заставам зад тях. Ако президентът и привържениците на отбора не си уредят взаимоотношенията, не виждам кой би се нагърбил да работи в Ботев. Трябва да се има в предвид и фактът, че тимът не е финансово стабилен. Така, че отказвам да бъда треньор на Ботев", коментира Аспарухов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).