Само след една тренировка, Ботев пак без треньор с лиценз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:19 / 05.08.2009
3835
Спряганият за нов треньор на Ботев Ивайло Аспарухов е на път да се откаже от намеренията си да застане начело на „канарчетата", само след една проведена тренировка тази сутрин, на която той дойде да се запознае с потенциала на отбора.

Докато наблюдаваше двустранната игра и получаваше информация за футболистите от Петър Пенчев и Лилчо Арсов към компанията се присъедини представител на феновете на Ботев, който запозна Аспарухов с отношенията публика и Димитър Христолов.

Минути след това Ивайло Аспарухов тръгна за среща с Димитър Христолов, като анонсира пред медиите какво може да се очаква от нея: „За мен футбол без фенове не е истински футбол. Особено, ако става въпрос за клуб с историята и традициите на Ботев, който има една от най-добрите публики в България. Ако господин Христолов и привържениците на Ботев не могат да изгладят отношенията си, не съм аз човекът, който ще го направи. Иначе бях готов да приема предизвикателството да помогна в този труден за клуба момент, отивам на среща с господин Христолов, за да го запозная с моите виждания и след нея ще решим какво да правим."

Аспарухов бе поздравен от пратеника на феновете на Ботев и имайки предвид дългогодишната война в клуба по всяка вероятност той няма да бъде треньор.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).