Трима от Локо са рекордьори без смяна, халф на Ботев ги следва с 2 минути по-малко

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:52 / 28.12.2020
2703
Четирима са футболистите от efbet Лига, които са се подвизавали като титуляри във всеки един мач от есенния полусезон и не са били сменени в нито една от срещите на своя тим. Така те са записали максимума от 1440 игрови минути в 16 срещи. 

Трима от "маратонците" са играчи на Локомотив (Пловдив). Това са вратарят Мартин Луков, Диниш Алмейда, който е и най-резултатният защитник в първенството с 4 попадения, и аржентинският бранител Лукас Масоеро. Четвъртият, който допълва списъка, е вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов. 

На "Лаута" явно имаха най-избистрения състав, защото още четирима взеха участие във всички 16 кръга, но със смени - Димитър ИлиевБирсент КарагаренГеорги Минчев и Парвиз Умарбаев. Таджикският Меси пък стана автор на истински куриоз. Той започна като титуляр 14 пъти и бе сменен във всеки от тези двубои без изключение.

Още двама пък се доближиха плътно до четиримата първенци. Единият е халфът на Ботев (Пд) Славчо Шоколаров, който е пропуснал само 2 минути от възможния максимум, информира Спортал. Другият е бившето "канарче" Цветомир Панов, който е играл 1437 минути за Черно море.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).