Димитър Илиев: Две купи, разгром над Ботев - това е една прекрасна година!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
13:32 / 25.12.2020
5429
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев каза доста емоционални думи по време на награждаването си за Футболист №1 на черно-белите за 2020 година. Краткото тържество се проведе в присъствието на целия отбор и треньорския щаб в боксовата зала на Лаута.

"На първо място искам да благодаря на всички момчета от отбора заедно с треньорския екип за поредната страхотна година, която изпращаме. Наистина записахме на няколко пъти имената си в историята на Локомотив - две спечелени купи, разгром над Ботев - това е една прекрасна година", започна речта си Димитър Илиев.

"Благодаря на ръководството на клуба, на абсолютно всички - от чистачките до президента, всички са важни и всеки един ден усещаме тяхната подкрепа. Не на последно място благодаря и на феновете за това, че направиха и невъзможното в пандемичната обстановка тази страхотна традиция да продължи. За всички инициативи, които бяха организирани от вас през цялата година. Лично мен това ме накара да съм горд, че съм локомотивец. Локомотивското семейство е пример за цяла България - както на терена, така и извън него. Пожелавам си в най-скоро време да сме всички заедно на стадиона. Нека се радваме на още много победи през следващата година", завърши капитанът на Локомотив (Пловдив).

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).