Галя Топалова: Ще поискаме помощ от държавата за стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:20 / 03.08.2009
4406
Президентът на Локомотив Пловдив Галя Топалова заяви, че ще поиска помощ от държавата и Община Пловдив за изграждането на стадиона в парк Лаута. Тази сутрин бе гласувана концесията на спортното съоръжение, което бе отдадено на ПФК „Локомотив Пловдив" АД.

„Най-после ще има нов стадион. Нека първо подпишем договора, но имаме идеен проект. Освен футболни терени ще има търговска част, тенис кортове и всичко, което го иска общината. Ще има допълнителни неща, от които да се изкарват финансови средства за отбора", коментира Топалова. Тя допълни, че в период на финансова криза трябва да се търсят и други варианти за осигуряване на средства.

„Ще видим държавата дали ще помогне за изграждането. Евентуално ще говорим с новия спортен министър да ни предоставят поне настилките за терените. Ще търсим помощ от местната и държавната власт", допълни още бизнесдамата. Тя допълни, че концесията не може да бъде преотстъпвана на трети фирми или лица. „Тя върви ръка за ръка с футболния клуб. Не пречи обаче да се сменя собствеността на Акционерното дружество", каза собственичката на „черно-белите".

Галя Топалова разкри, че в отбора има дрязги между футболистите, но това не е проблем.

„Вече се открива сезонът. Отборът е добре, въпреки че има някакви дрязги между играчите, но те ще се оправят. Надявам се тази година да е по-добра от миналата. Дано скоро да гоним евротурнирите", каза още Топалова.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).