Полска медия: Шампионът Легия иска Тодор Неделев още през зимата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
12:00 / 20.12.2020
3717
Полският шампион Легия (Варшава) отново има интерес към Тодор Неделев. Преди седмици се появи информация, че тимът иска звездата на "канарите" през лятото, но сега твърденията са, че това може да стане още в предстоящия зимен трансферен прозорец.

Легия ще подсили състава си на няколко поста. Ръководството на столичния тим е набелязал още двама играчи за позицията, на която се подвизава Неделев и ще избере един измежду тях. Информацията е на изданието "Legia.net" и естествено не е потвърдена.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че договорът на Тодор Неделев с Ботев изтича в края на юни 2021 година. със сигурност обаче ще се изчака развитието на ситуацията в Ботев около очакваното идване в клуба на Антон Зингаревич. Така или иначе до 8 януари, когато е общото събрание на ПФК в Ботев, никой от клуба няма да влиза в преговори за продажбата на който и да е футболист.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).