Милош Петрович: Ще помня цял живот престоя в Локо, това бе сбъдната мечта

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
17:13 / 15.12.2020
5619
Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив Милош Петрович използва официалната клубна страница във Фейсбук, за да се сбогува с ръководство, треньори, съотборници и фенове на черно-белите.

Ето какво каза сръбският бранител на раздяла:

"Желая да изкажа моите огромни благодарности към г-н Христо Крушарски, ръководството на отбора, треньорският щаб, играчите, служителите и феновете на ПФК Локомотив Пловдив.

Изживях незабравими моменти, които ще помня цял живот – 2 спечелени Купи и 1 Суперкупа на България, европейските мачове със Спартак (Търнава), Страсбург, Искра и Тотнъм, както и редица паметни победи, всичко беше сбъдната мечта за мен.

Изкарах невероятни 2,5 години тук и за мен бе истинска гордост, че бях част от голямото “черно-бяло" семейство! Винаги ще подкрепям отбора и ще му стискам палци във всички двубои. Благодаря ви за всичко! Завинаги един от вас!"

Милош Петрович


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).