Предстои сложен процес относно съдебните дела на "Рент Мениджмънт" към ПФК Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
12:55 / 11.12.2020
7799
Какво става с 26-милионния дълг на ПФК Ботев Пловдив към "Рент Мениджмънт“, след като от кампанията "Да живее Ботев Пловдив" бе събрана сумата от 567 000 лева? Този въпрос все по-често си задават привържениците на "жълто-черните", които се вълнуват за съдбата на любимия си клуб.

От Сдружение ПФК Ботев, което е мажоритарен собственик на клуба, внесоха малка доза яснота по темата, провери Plovdiv24.bg. От информацията става ясно, че има подписан договор, но се чака становище от Фонда за гарантиране на влоговете. Предстои обаче сложен процес по отношение на съдебните дела на "Рент Мениджмънт" към ПФК Ботев АД.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението по темата на Сдружение ПФК Ботев:

Бихме желали да ви информираме и по темата за задълженията на ПФК Ботев АД. След като клуба, благодарение на привържениците си, бизнеса и широката пловдивска общественост, изкупи задълженията към "Рент Мениджмънт“, бе подписан договор за закупуването между синдиците на КТБ и прокуриста на клуба Асен Караславов.

Предстои този договор да се одобри от Фонда за гарантиране на влоговете, чието становище в момента изчакваме. Предприета е процедура за прекратяване на делата от КТБ към ПФК Ботев АД.

По отношение на делата на "Рент Мениджмънт“ към ПФК Ботев АД предстои сложен процес, но вярваме, че той ще бъде доведен до успешен край.

Желаем на всички жълто-черни привърженици топли и споделени Коледни празници! 

ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).