Собственикът на ПФК Ботев с много важна информация за преговорите със Зингаревич

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
12:37 / 11.12.2020
17321
Сдружение ПФК Ботев, което със своите 61 процента акции е мажоритарен собственик на клуба, изнесе официална информация относно проведените разговори с руския бизнесмен Антон Зингаревич, видя Plovdiv24.bg. От нея става ясно, че предприемачът ще даде окончателен отговор до края на декември за това дали ще инвестира в клуба. 

Ето какво гласи съобщението на Сдружението по темата:

Уважаеми Ботевисти, във връзка с медийните публикации и желанието ни да сме прозрачни за случващото се в Ботев Пловдив, бихме искали да информираме обществеността за събитията от последните дни.

Председателят на Сдружение ПФК Ботев, в качеството му на мажоритарен собственик на ПФК Ботев АД, проведе предни дни среща с Антон Зингаревич във връзка със заявения от руския предприемач интерес към инвестиции и придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Имаме уверение за реален интерес и сериозни амбиции, но разговорите са едва в начален етап.

Предоставили сме на г-н Зингаревич и екипа му достъп до клуба, за да направят одит. Обещанието от страна на кандидат-купувача е да даде окончателно решение до края на декември, след което може да се пристъпи към конкретните преговори. До тогава всички информации за трансфери, зимни лагери и др. може да се считат по-скоро за непроверена информация.

Освен това сдружение ПФК Ботев свиква в началото на годината общо събрание на акционерите на ПФК Ботев АД, за да състави нов Борд на директорите на клуба – независимо дали в него ще влязат представители на нов съсобственик, или не.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).