ПФК Ботев с опит да зарадва феновете си за предстоящите празници

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:33 / 07.12.2020
3025
ПФК Ботев Пловдив отваря своя онлайн магазин, изпълнен с артикули за предстоящите светли празници, похвалиха се от клуба. От днес "жълто-черните“ привърженици ще могат да пазаруват онлайн на адрес: store.botevplovdiv.bg

"В онлайн магазина ще откриете и официалната екипировка на най-стария футболен клуб в България. В наличност са и множество фенски артикули за мъже и жени. Обърнали сме специално внимание и на най-малките "жълто-черни“ сърца, като на Ваше разположение са артикули за "канарчетата“ до 7-годишна възраст", се казва още в информацията от Коматево.

"За пазаруващите в онлайн магазина ще има две опции за завършване на покупката. За феновете ще е налично както плащане по банков път, така и на място при получаване на доставката от Еконт (офис или адрес за доставка). За желаещите да пазаруват в магазина на клубната база, той остава на Ваше разположение в делничните дни от 9:00 до 19:00ч., а в събота – от 10:00 до 14:00ч. Желаем Ви хубави и топли празници", завършват от ПФК Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).