Академик излиза без капитана си срещу черногорци, ясно е кой ще носи лентата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:50 / 03.12.2020
1901
Академик Пловдив подновява баскетболните битки след дългата пауза. Тази вечер от 18 часа пловдивският тим посреща черногорския Теодо в зала СИЛА в четвъртия си мач от Балканската лига, в която до момента има пълен актив от 3 победи.

Двубоят ще бъде при закрити врати заради мерките срещу COVID-19. Преди няколко седмици Академик победи Теодо в Черна гора и излиза за втори успех срещу този съперник.

Пловдивчани ще бъдат без своя капитан Васил Бачев, който страда от възпаление в прасеца след ангажиментите си с националния отбор на България в квалификациите за Евробаскет 2022. В негово отсъствие капитанската лента ще носи Тони Гуджино.

Всички останали в отбора на старши треньора Йордан Янков са здрави и готови за срещата. Бачев остава под съмнение за гостуването на Академик на Берое в събота от 19 часа в мача от поредния кръг на НБЛ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).