"Мач Телеграф": Нов в Локо се приближава към изхода на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
08:42 / 02.12.2020
3622
36 000 лева на месец ще бъдат спестени съвсем скоро в Локомотив (Пд). В момента тези средства се разходват за заплати на футболисти, които не могат да се преборят за титулярно място.

Идеята е след зимната чистка въпросната сума да бъде спестена и да се осигури бюджет за привличането на млади и перспективни български футболисти, твърди в днешния си брой "Мач Телеграф". Вече стана ясно, че Валентино Пулиезе и Филип Михалевич ще се първите, които ще си тръгнат от "Лаута" през януари.

Към изхода обаче се приближава и едно от последните попълнения Кристиан Гомис, пише още въпросният вестник. Бранителят бе взет по спешност в хода на сезона заради контузията на Давид Малембана. Досега Гомис влизаше в шампионатните мачове на смяна през второто полувреме, заемайки позицията на дефанзивен халф.

От чужденците, които в момента не могат да се смятат за сигурни титуляри, единствено Кристиан Илич попада трайно в плановете на спортно-техническия щаб. Кенан Муслимович пък се ползва с протекциите на собственика Христо Крушарски.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).