Община Пловдив с официална информация за стадион "Локомотив"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:17 / 25.11.2020
5578
Заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев пусна днес решението за избор на изпълнител на "Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Локомотив“ - град Пловдив“. С това решение започва да тече и десетдневния срок за обжалване на избора от останалите участници в обществената поръчка.

Само една фирма бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадиона – "Рудин" ООД, и след като количествено-стойностните сметки в офертата бяха разгледани обстойно от комисията, тя препоръча на възложителя Райчев да вземе решение за избор на изпълнител. Ако в установения срок няма обжалване, ще бъде подписан договор със спечелилата фирма и тя може да започне да работи.

Стадион "Локомотив" ще се строи на инженеринг, като в офертата на "Руден" ООД от 9 986 846, 65 лева без ДДС е включено и проектиране на съоръжението.

Проектант на стадион "Локомотив" ще бъде софийската фирма "Инжпроект“ ООД. Възложителят на поръчката Пламен Райчев е издал решение и за избор на строителен надзор, като срокът за обжалване на този избор изтича утре.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).