Старозагорската фирма "Рудин" ООД спечели поръчката за стадион "Локомотив"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
14:06 / 19.11.2020
8546
Старозагорската фирма "Рудин" ООД печели обществената поръчка за реконструкцията на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт след отварянето на ценовите оферти на участниците днес в Община Пловдив.

В началото кандидатите бяха 4 компании - "ГБС - Пловдив" АД, "Артстрой" ООД, ДЗЗД "Спортклуб - Лаута" с водещ партньор "Некст Лоджистикс" ЕООД и "Рудин" ООД. 

До последния етап обаче е допусната само "Рудин" ООД, а останалите са отстранени, защото не са изпълнили всички изисквания.

Смята се, че собствениците на въпросната фирма са в близки отношения със собственика на ПФК Локомотив Христо Крушарски.

Обществената поръчка е за "Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Локомотив“ - град Пловдив“.

Ценовата оферта на "Рудин“ ООД е 9 986 846, 65 лева без ДДС, като строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни. Финансирането ще е с помощта на отпуснатите от правителството 12 милиона лева с ДДС.

Гледайте в прикаченото видео отварянето на офертата на фирмата победител!



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).