Футболист на проби закопа Локо за 1:1 срещу Несебър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:22 / 27.07.2009
5033
Локомотив направи злощастно 1:1 срещу Несебър, в поредна предсезонна контрола. Пловдивчани водеха през цялото време, както играта, така и в резултата, но допуснаха изравняване в самия край на срещата.

"Смърфовете" започнаха вихрено двубоя. Още във втората минута Евертон Джилио - Том пусна топката с пета към възстновения Дани Кики и той откри резултата за 1:0.

"Черно-белите" имаха още редица изгодни положения за гол. При едно от тях, след центриране от корнер на близката греда, Мартин Сечков с глава засече топката, но ударът му срещна гредата.

Две минути преди края на двубоя Несебър успя да изравни резултата след груба грешка в защита на каращия проби Шабан Рамадан, който се появи като резерва. По всеобщо мнение турчинът с български паспорт изобщо не става за отбора на Локомотив и нее ясно защо все още му се дава шанс в контролите.

След днешната проверка се очаква да паднат главите на няколко от футболисти те със статут на проби, като с най-голям шанс са Шабан Рамадан, Иво Караджов, Стоян Абрашев и дори Емил Стоев-Бадема.

В сряда е последната проверка на планинска земя, като за съперник на терена в Разлог е тима на Пирин (Благоевград). След това "смърфовете" ще останат в Банско за още два дни, преди да се върнат в Пловдив, за да представят отбора си на 1 август срещу селекцията на Берое (Стара Загора).

 


Стартов Състав на Локомотив: Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Людмил Николов, Мартин Сечков, Петър Кюмюрджиев, Евертон Джилио, Милан Милутинович,  Дани Кики, Красен Трифонов, Деян Комленович, Стоян Абрашев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).