ЦСКА чакат Арбитраж преди да картотекират Тимонов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:37 / 27.07.2009
2831
От ЦСКА решиха да изчакат събиране на Арбитражния съд към Българския футболен съюз, преди да опитат да издействат служебна картотека за Тодор Тимонов чрез УЕФА.

След като на „Армията" са получили уверение, че Арбитража ще се събере извънредно в сряда, за да разгледа казуса с тримата идващи от Ботев играчи - Тодор Тимонов, Апостол Попов и Николай Манчев, от ръководството на тима са решили да дадат шанс на родната ни централа всичко да се разреши в границите на страната.

От ЦСКА са абсолютно убедени в крайния успех на този възлов случай. Ако Тимонов бъде пуснат да играе при „армейците", то те имат право да направят една замяна в картотеките си за трети предварителен кръг на Лига Европа след изтичането на крайния срок миналия петък в полунощ.

Наставникът Любослав Пенев евентуално ще реши кого от вече картотекираните да жертва, за да бъде вписан Тодор Тимонов, тъй като той попада в титулярната схема на треньора.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).