Херо и двама футболисти на Берое с коронавирус след контролата с Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:44 / 17.11.2020
2457
Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо е заразен с коронавирус. Именно той е човекът от спортно-техническия щаб на отбора с положителен тест, за което съобщиха от клуба вчера.

От Стара Загора не разкриха и имената на двамата футболисти, които са с COVID-19. Херо се чувства добре, като единственият му симптом е силна отпадналост, твърди Блиц.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в петък (13 ноември) Херо изведе Берое в контрола срещу Локо (Пд), която бе спечелена от неговия тим с 3:1 на Лаута.

Ето какво гласи официалното съобщение от ПФК Берое:

След проявени симптоми у двама футболисти от представителния отбор и човек от спортно-техническия щаб, съгласно разпоредбите на Министерство на здравеопазването днес им бяха направени PCR тестове за Covid -19. И трите проби са положителни, а тримата незабавно бяха поставени под карантина.

Съгласно разпоредбите, в следващите дни ще бъдат направени PCR тестове на всички футболисти, треньори и служители от спортно-техническия щаб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).