Студен душ за феновете на Ботев заради "Колежа", заканиха се да действат по-крайно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
13:20 / 13.11.2020
7793
Неприятна новина за "жълто-черната" общност в Пловдив относно рестартирането на строежа на стадион "Христо Ботев", научи Plovdiv24.bg. Оказа се, че в последния момент една от отстранените от конкурса фирми все пак е подала жалба. Това при всички случаи ще забави с няколко месеца процедурата.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

За съжаление Ви информираме, че буквално в последния възможен момент, е получено обжалване на избора на изпълнител за строежа на Колежа от ДЗЗД "Инфра Конструкт Груп", с водещ партньор "Парсек Груп". Това означава и ново голямо забавяне на подновяването на строителните дейности на нашия дом.

Така след над 6 години обещания и през същия период двуцифрен брой пъти уверения, че строежът ще бъде възобновен само след "няколко дни" или "в най-скоро време", ние все още продължаваме да чакаме първите реални строителни дейности. Очакваме бърза реакция от страна на Община Пловдив или ще бъдем принудени да действаме по-крайно. Чакането от наша страна беше достатъчно.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).