Няколко варианта пред Крушарски за нов треньор на Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
09:20 / 09.11.2020
10406
Няколко са сериозните варианти за нов треньор на Локомотив (Пловдив) след изненадващото решение на Бруно Акрапович да напусне клуба и да приеме офертата на собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев, показа проучване на Plovdiv24.bg.

Едно нещо обаче е напълно сигурно - няма как досегашният помощник-треньор Александър Тунчев да поеме черно-белите до края на настоящия сезон, тъй като не притежава необходимия лиценз УЕФА Про. Бившият централен защитник може да води отбора в следващите 3-4 мача, тъй като това позволява правилникът на БФС, но не и повече.

Като първа опция за постоянен треньор се спряга Георги Иванов - Гонзо, който получава цялата спортно-техническа власт в клуба и съчетава длъжността със спортен директор. Не е ясно обаче дали Гонзо има желание да се връща към треньорската професия, тъй като в няколко интервюта досега е намеквал, че предпочита мениджърския пост.

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски може да предпочете да преговаря и с други специалисти, които да заемат мястото на Бруно Акрапович и да продължат да работят с Георги Иванов като спортен директор.

Не са за изключване варианти като Ясен Петров, Стамен Белчев, Ивайло Петев и Александър Станков.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).