Илиан Илиев: Ботев игра в схема с 5 защитника, при празни трибуни губи футболът

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:55 / 07.11.2020
4318
Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че неговият тим е пропуснал шансовете си да спечели победата срещу Ботев. Специалистът коментира и наложената заповед мачовете да се играят пред празни трибуни.

"Изпуснахме шанса да победим. Знаехме какво трябва да се прави и добре противодействахме, но ни липсваше агресивност. Домакините играха в схема с 5 защитника. Трябваше да потърсим топката, няколко пъти тя се разхождаше в малкия пеналт. В защита Ботев си бяха със същия състав, при тях проблемът беше заради отсъствието на Неделев и Атанас Илиев в атака", заяви Илиан Илиев след края на мача в Коматево.

"Видяхте, че Курьор отигра чудесно една ситуация, но нямаше повече шансове. Той си го има нюха към гола, но и останалите трябва да се потрудят. Физически сме вече добре, но при закрити врата губи единствено футболът. Ако се спазват мерките, мисля, че трябва да има хора на открито пространство, дори 30 процента от капацитета. Аго агитките не спазват дистанцията, просто да затворят секторите им", каза още наставникът на Черно море.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).