Турци от втора дивизия искат Атанас Илиев? Той обаче не знае

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:48 / 03.11.2020
2965
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Атанас Илиев може да премине в чуждестранен клуб през следващия трансферен прозорец. Нападателят е предизвикал интереса на турски втородивизионен клуб. Твърди се, че от въпросния отбор, чието име не се споменава, следят под лупа изявите на Илиев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Атанас Илиев дойде в Коматево през лятото от отбора на Монтана, а до момента е отбелязал 8 попадения през настоящия сезон.

Очаква се турските скаути да следят изявите му до края на годината и ако го одобрят, тогава ще направят оферта, се твърди в информация на "Мач Телеграф", която на този етап е доста съмнителна. До този момент нито една турска медия не е споменавала за интерес от който и да е местен клуб към Атанас Илиев. Напълно логично, в ПФК Ботев няма дори запитване за цената му.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).