Локо падна от Вихрен, Абушев блести за санданчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:34 / 22.07.2009
3633
Локо допусна втора загуба в предсезонните контроли. Подопечните на Аян Садъков отстъпиха с 0:1 на изпадналия в "Б" група отбор на Вихрен.

Преди почивката двата отбора изнесоха равностойно полувреме, като сериозни опасности и пред двете врати липсваха. Най-близо до отбелязване на гол за "смърфовете" бе бразилецът Евертон Джилио - Том, който стреля добре от пряк свободен, но вратаря на санданчани улови.

Преди и след почивката над всички на терена бе бившият играч на Марица и сега на Вихреан Рангел Абушев. Номинираният в класацията за "Футболист на годината в Пловдив" играч, непрекъснато тормозеше защитата и вратарите на Локо. На няколко пъти Кирил Акалски и Стоян Ставрев спасяваха хубави удари на Абушев, за да се стигне до 70-та минута, когато Абушев за пореденпът се измъкна от защитата на "черно-белите", но този път не сгреши и прониза Ставрев за 1:0.

Другата неприятна новина за Локо, освен загубата в контролата, е преждевременната смяна на капитана Митко Илиев. Юношата на "черно-белите" напусна терена още в средата на първото полувреме, като не се знае дали става въпрос за контузия или просто Садъков не е бил доволен от показаното от тарана.

В контролата не взеха участие присъединилите се днес към отбора Красен Трифонов и Фелисиен Сингбо.

Съставът на Локо: Кирил Акалски, Мартин Сечков, Людмил Николов, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Дани Кики, Евертон Джилио - Том, Милан Милутинович, Петър Лазаров, Димитър Илиев, Георги Данов (Стоян Ставрев, Веселин Марчев, Емил Стоев, Ангел Йошев, Християн Попов, Любомир Чернев)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).