9 заразени с COVID-19 в Славия, Венци Стефанов моли Ботев за отлагане на мача

Автор: Стойчо Генов
Коментари (22)
15:22 / 27.10.2020
11214
Славия е застигнат от мощна COVID-19 вълна. Деветима от "белите" са дали положителна проба за коронавирус и са карантинирани, информира "Спортал". Босът Венци Стефанов потвърди неприятната новина и подчерта, че няма място за паника.

"Много от футболистите ни дадоха положителни проби, общо деветима. Поставени са под карантина. Не знам дали ще има мач. Ако Ботев (Пловдив), не се съгласят, трябва да играем", каза Стефанов, цитиран от Блиц. "Не драматизирайте! Не искам да казвам имената на момчетата с положителни проби, защото ще ги изкарате по всички медии и ще ги пишем едва ли не, че са крадци. Няма нищо тревожно, добре са. Просто са с положителни проби. Утре пак ще ги тестват, може тогава да са с отрицателни, не се знае", допълни Венци Стефанов.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че по програма мачът от 11-ия кръг в Първа лига между Славия и Ботев (Пд) трябва да се играе в събота от 16,30 часа на стадиона в столичния квартал "Овча купел".


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).