Димитър Тонев: Дарих пари за каузата на Ботев, този дълг трябва да се изкупи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:07 / 27.10.2020
3706
Нападателят на Ботев (Пд) Димитър Тонев логично бе много щастлив от факта, че отбеляза първия си гол в родния елит при победата над Ботев (Враца) с 2:0.

"Емоцията е страхотна. Това ми е първи гол в елита, имам още два за Купата. Мисля, че се представих много добре, но ще продължавам да надграждам. Пожелавам си здраве за семейството ми и клубът да излезе от кризисната ситуация, като завърши успешно кампанията "Да живее Ботев Пловдив", заяви Тонев след края на двубоя в Коматево.

"Купата може да се каже, че е моят турнир. Всички голове досега ми бяха там. С националния отбор до 19 години се класирахме за квалификации елитен кръг, но за жалост отмениха първенството. Тази победа ще ни вдъхне самочувствие, беше важно да вземем трите точки, защото отдавна не бяхме печелили. Мисля, че се изкачваме с три места, което е хубаво. Трябва да трупаме точки, разликата между тимовете е малка. За момента искам да се изградя и да си извоювам място в Ботев. Време за празнуване нямам, защото други ден пак тренирам. Аз също се включих към каузата за Ботев Пловдив. Надявам се да се съберат парите. Този дълг трябва да се изкупи. Отправям призив към всички ботевисти да се включат с каквото могат", допълни още талантливият футболист на "канарите".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).