22-ма заминаха на лагер с Локо за Банско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:28 / 21.07.2009
2192
22-ма футболисти взе днес на втория подготвителен лагер в Банско старши-треньора на Локо Аян Садъков.Там "черно-белите" ще останат до 31 юли. В групата попаднаха нападателите на Марица Емил Стоев и Родопа Динко Дерменджиев, които още карат проби в тима. В Банско Локо ще изиграят две контроли - на 22 юли с Вихрен Сандански и на 25 със Септември Симитли. В Пловдив остана Деян Комленович, който все още води преговори за договора си. В групата е включен и Даксон Да Силва. Бразилският техничар се чака в България в близките 2-3 дни, след което веднага ще се присъедини към лагера на тима.

Група на Локомотив за лагера в Банско:

вратари: Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Николай Митев

защитници: Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Мартин Сечков, Фелисиен Сингбо, Людмил Николов, Ангел Йошев, Георги Бъчваров

Халфове и нападатели: Петър Лазаров, Любомир Чернев, Дани Кики, Христиан Попов, Веселин Марчев, Милан Милутинович, Евертон Джилио-Том, Даксон Да Силва, Динко Дерменджиев, Емил Стоев, Стайко Стойчев, Георги Данов и Димитър Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).