Легенда на Ботев: Моля ви! Думата фалит не искам да я чувам, по никакъв повод!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
12:03 / 22.10.2020
8485
Легендарното ляво крило на Ботев (Пд) от 80-те години Атанас Пашев каза днес силни думи в подкрепа на кампанията "Да живее Ботев Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всички трябва да се обединим в тази кауза и да съберем тези пари. Думата фалит не бива да я чуваме, по никакъв начин. Един път се върнахме назад и сега не бива да се повтаря. За това се обръщам към всеки, който уважава този клуб: Моля ви се, дайте да спасим нашия клуб от фалит, защото Ботев е реликва", заяви Атанас Пашев пред камерата на Plovdiv24.bg.

"За мен Ботев е всичко – младостта, хубавите моменти. Останах си верен на клуба. Пропуснах нещо - с 30 гола не успях да взема и Бронзова обувка. Голмайстор на първенството през 1986 година, когато се борихме с Берое за титлата. С 31 гола се взимаха Златни обувки, но аз не можах", каза още легендата на жълто-черните.

Пашев разказа и любопитна случка как е бил съвсем близо до трансфер в Левски, но на път към столицата променил решението си и край Ихтиман обърнал посоката на автомобила и се прибрал в Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Атанас Пашев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).