Гаджето на Неделев: Минали сме през не малко трудни моменти и интриги, но това не ни бутна

Автор: Стойчо Генов
Коментари (17)
12:01 / 12.10.2020
14251
Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, отново показа любовта си към звездата на Ботев (Пд). Красавицата отбеляза 4-ата годишнита от връзката им, публикувайки обща снимка и емоционален текст към нея.

Ето какво написа Анита в личния си профил във Фейсбук:

Казват, че противоположностите се привличат... Никога не съм вярвала в това, до момента, в който те срещнах и вече 4 години заедно го доказваме. Благодаря ти за всичко, любов... За това, че ме търпиш с всичките ми настроения и палитра от емоции в характера ми, за това, че не спираш да ме подкрепяш, да се грижиш за мен и да ме обичаш.

Минали сме през не малко трудни моменти, хорски приказки и интриги, но това не ни бутна, напротив, направи ни още по-сплотени. Гордея се, че имам такъв човек до себе си, истински и с толкова чисто сърце. Знаеш, че винаги ще съм до теб където и да си, каквото и да става, защото заедно сме по-силни! Обичам те!


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).