ПСК Локомотив готов за дебюта си във волейболната Суперлига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:08 / 09.10.2020
1725
Пловдивски Спортклуб Локомотив ще вземе участие в турнира за определяне на групите (първа и втора осмица) за предстоящия сезон в мъжката волейболна Суперлига. Черно-белите попаднаха във втората група на състезанието и ще премерят сили с отборите на Хебър, Левски и Черно море.

Трите мача на пловдивчани ще бъдат играни между 15 и 17 октомври в спортна зала “Васил Левски" в Пазарджик. Ето и програмата:

15.10 20:00ч. Хебър – Локомотив (гледайте пряко в ефира на Diema Sport2)

16.10 15:30ч. Локомотив – Черно море

17.10 16:00ч. Левски – Локомотив

Победителите в четирите групи се класират директно за първата осмица на Суперлигата. Класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка група продължават битката за останалите 4 места в първата осмица. Играят помежду си в серия до 2 победи от 3 мача, като се зачита и двубоят между двата тима в групата от предварителния турнир. Загубилият мача в групата е домакин във втората среща.

При евентуално достигане до трета решителна среща спечелилият двубоя в групата има домакинско предимство. Победителите се класират за първата осмица на Суперлигата, а загубилите ще играят във втората осмица заедно с четирите отбора, останали на последно място в групите от предварителния турнир.

Тази вечер ПСК Локомотив ще изиграе последната си контролна среща от подготовката срещу отбора на ЦСКА! Поради забраната за присъствие на зрителите на неофициални срещи, публика няма да се допуска!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).