Кошински каза дали ще съди Бандаловски, не знаел за оставката на Феро

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
13:22 / 05.10.2020
4964
Председателят на Сдружение ПФК Ботев Пловдив Радослав Кошински каза днес окончателно дали ще води съдебна битка срещу бившия футболист на клуба Иван Бандаловски.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди няколко дни Кошински бе написал следното в профила си във Фейсбук:

"Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не трябва да му отговаряме официално, а да проверим с адвокат дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени лъжи“.

Днес обаче шефът на Сдружението разкри, че си е променил мнението.

"Няма дело срещу Бандаловски. Има една поговорка, която изпитвам смущение да я цитирам: "Като хвърляш камък в рядка кал (нека така да я перефразираме), освен да се оцапаш, друго не може да стане. Мисля, че нямаме настроение. Разбирането ни в момента не е такова“, заяви Радослав Кошински.

Той допълни, че на този етап няма официално потвърждение за желанието на Ферарио Спасов да напусне поста си.

"До колкото прочетох по медиите, днес искал да си тръгва, но ние четем това като привърженици. Няма нищо официално до този момент. Или поне ние не сме запознати", допълни Радослав Кошински.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).