ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лорд Минчев размаха пръст: Поли Генова носи дреха, предназначена за Слави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:28 / 03.10.2020Коментари (1)23503
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Генова  носи дреха "предназначена" за Слави?

Токсично синьо облива Поли Генова така, както навремето Везувий е покрил града в нозете му. Всичко изглежда застинало под пороя от плат, обагрен в циан, сгоден с фасадна боя на циментов завод. Прави сте - цветът, обвил симпатичната певица може да се сравни с този на виагра, но питам се - кой уплашен мъж е складирал толкова много от нея така ачик. Това синьо обаче може да послужи на абстрактни творци да нанесат повече багри и да утолят липсата на още цвят тук. Дано  Генова се съгласи, но няма ли малко жълто по яката да донесе живот и хармония, панталоните да са изрисувани с ярки цветя а черната блуза да бъде бродирана в сребро, без да влиза в пререкания с шапка, ако певицата прецени да постави такава. Обувките са пригодени за излет и спъват цялата концепция, която ако беше предвидена за работно облекло във фабрика за хапчета, щеше да е доста авангардна. Нещо куца  в пропорциите на тази дреха, сякаш е предвидена за Слави Трифонов а облечена от Поли Генова.

Гого Лозанов "разпределен" между Кадиев и Деси…?

Александър Кадиев кади телевизионното си студио с дръзки маратонки, отблизо изглеждащи на детска примитивна играчка. Пъстрите чорапки не допринасят за смяна на мнението ми и добавят към тази хипотетична играчка нещо като два комина а именно чорапите. Ще кажа- стореното е като малък Титаник и ще замълча. Навитите панталонки и всичко описано дотук носят усещане за някой, отишъл на детска градина преди 30 години и когото са забравили да вземат от там. Тирантите тиранично са се нанесли там, дано не е последствие от търсена прилика със стила на Лари Кинг и Гарелов. Бяла ризка и папийонка – не е ли това първото, което виждате в един келнер.

Сметката, моля… А екранната партньорка на Кадиев- Деси,  не само ме кара да се изчервявам а и е цялата в червено. Никакъв синхрон с колегата, който също не е решил да си мери гегата с нея. Миловидната госпожа е с черни обувки, надаващи вой, който очаквам да се чуе чак по високите естетически етажи на стилистите, с които работи. Прическата би подхождала повече на делегат от Априлския пленум, освен ако не е взела някои идеи от проф. Лозанов. Вижда се, че двамата водещи са си поделили образа на интелектуалеца- за нея къдриците, за Сашко папийонката.

Една Камила есен не прави, но с Чарлз - да!

Ето един стилен дует, преподписващ ежедневно "споразумението" за автентичност на британската тиха елегантност. Принц Чарлз и съпругата му Камила, излъчват онова достолепие, което не само намираме а сякаш изискваме от членовете на кралското семейство и висшето общество на Обединеното Кралство. Тази красива бяла рокля придава на Камила жизненост и свежест, в което са обединени силите на  нюанс шапанско и слонова кост. Аристократичното колие, навярно от перли и диаманти е стилен преход към прическата и- разпознаваема, практична и най-вече- най-доброто, на което е способен фризьорът и.

Прическата на милия Чарлз пък е умалено копие на тази на съпругата му, макар цветовият нюанс там да е леко различен. Синът на Нейно Величество впечатлява с тъмносин костюм, ушит по мярка навярно на Савил Роу, с риза и вратовръзка, които не издават нито един аспект на емоционалността, която може би носи. Хубава кърпичка е единственото естетическо разхищение, което Негово Кралско Височество си е позволил. Не е ли разкошна и пейката, на която двамата съпрузи позират?

Есил позира на тротоара в излишна оперетност

Когато за някоя казват, че е оперена мадама, си представям точно това. Пера, перушини, гнезда от дантела, лирични отклонения от шифон и модни отклонения изобщо. Прелестносластната Есил Дюран въплъщава прехода и преходността в едно, бивайки наивно сърцата в изобилието от оперетност, което ни представя. Единственото оправдание човек да избере такава рокля, че и да се снима с нея е ако самият той е дизайнер на същата. И така, ако Дюран ми позволи да направя някои корекции по видяното, то нека тръгна от основното.

Бих изтръгнал известната чалгарка от този добре украсен чувал и бих пъхнал в него подрастваща, готова на всички силиконка или инфлуенсърка, което галиба е едно и също. Към перата бих добавил криле, с които да отлети надалеко тази хвърката идея и да кацне на друг персонаж, комуто ще подхожда повече. От метално лъскавата орнаментика бих направил ограда на борческа къща- вижте колко пищност, и фаллшива аристократичност излъчва този плат, ръкоположен за рокля. Решетки за прозорци също могат да бъдат удовлетворени от този модел, зависи изложението южно или северно е. Обеците тежат като корито с пране и сякаш карат Есил да е наклонена на една страна като кулата в Пиза. Защо Дюран е снимана на тротоара. Не знае ли тя, че облечени така и на тротоар има известна  категория жени, с които общуването се заплаща….


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
този пе*ерас пак е забравил да си пие хапчетата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: