Аян Садъков: Имаме още много работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:36 / 16.07.2009
2071
„Като за първа среща играхме добре. Видях доста хубави неща, но си личи, че има още много да се работи", бяха първите думи на старши треньора Аян Садъков след контролата. „Създадохме много чисти положения, особено през първото полувреме. През второто имаше повече нови хора и напрежението от това да се докажат на всяка цена, си пролича. При 1:0 ни отмениха чист гол, но аз така и не разбрах защо, но това не е толкова фатално. Допуснахме наивна грешка към края на мача, което показва, че още не сме на 100 процента концентрирани", допълни още Садъков.

"Надявам се да подпишем договор с Деян Комленович, стига да се разбере с Галя Топалова за финансовите си условия. Сигурен съм, че ще свърши добра работа на тима. Доволен съм и от Емил Стоев, който се старае, виждам че има какво още да покаже. Останалите момчета са притеснени, тъй като си личи, че Локомотив е най-високото стъпало, до което са стигали", каза още Садъков за Гонг относно футболистите, които са на проби в Локо в момента.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).